640x74

Tag: Ramazani

Nesër, dita e parë e muajit të shenjtë, Ramazanit

Është shtylla e katërt me radhë e fesë islame, andaj jo më kot pritet me padurim sa herë që vjen. Muaji i shenjtë i Ramazanit,...

Agjërimi, lutjet, bamirësia, shëndeti dhe Bajrami: Si do ta ndryshojë pandemia...

Çfarë duhet të dini për agjërimin, lutjen, bamirësinë, shëndetin dhe Bajramin, në mes të bllokimeve globale dhe mbylljeve të xhamive – si pasojë e...