640x74

Tag: Përboqi

Drejtori i drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, Hasan Përboqi, flet për...

Drejtori i drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim në komunën e Rahovecit, Hasan Përboqi ka folur për rastin e mbrëmshëm në Rahovec, ku një...