640x74

Tag: Ora Policore

Dalin masat e reja, kthehet ora policore gjatë natës, mbyllen edhe...

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka prezantuar sot masat e reja administrative me qëllim të parandalimit të përhapjes së mëtejme të COVID-19. Ai ka thënë...

Kjo është barnatorja e vetme e hapur gjatë orës policore në...

Veçse kemi hyrë në orën policore për datat 8 dhe 9 Prill, teksa ashtu siç ndodhë rëndom, ne do t'i publikojmë të dhënat zyrtare...

3 qytetarë nga Rahoveci arrestohen pas mos-respektimit të orës policore

Policia e Kosovës ka arrestuar rreth 40 persona, për shkak se nuk kanë respektuar kohën e kufizimit të lëvizjes, nga ora 17:00 deri në...