640x74

Tag: Opterushë

Komuna e Rahovecit finalizon synimin e kahmotshëm, licensohet Zona Ekonomike në...

Drejtori për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm në Komunën e Rahovecit, Artan Asllani, ka njoftuar se është finalizuar synimi 19-vjeçar i Komunës për licensimin e...