640x74

Tag: Nisma

Kryetari i Nismës në Rahovec kalon në AAK

Nismës ia ka dhënë lamtumirën edhe kryetari i Nismës në Rahovec dhe drejtori i Gjeodezisë dhe Kadastrit ne Komunën e Rahovecit, Afrim Oruqi. Njoftimin për...

Nisma shkarkon njeriun që foli për vrasjen e Kurtit dhe ofendoi...

Kryesia e Nismës Socialdemokrate, Dega në Rahovec ka marrë vendim që të shkarkohet nga pozita e kryetarit të nëndegës në Ratkoc dhe nga të...