640x74

Tag: LDK

Ndërron jetë Samedin Dula, anëtar i kryesisë së nëndegës së LDK-së...

Sot ka ndërruar jetë Samedin Dula, anëtar i LDK'së dhe kryesisë së nëndegës "Sheshi i Republikës". Ka qenë pikërisht dega e LDK-së në Rahovec që...