640x74

Tag: Kuleta

Gjendet një kuletë afër stacionit të autobusave në Rahovec, pronari ...

Është gjetur një kuletë afër stacionit të autobusave në Rahovec. Në një foto të siguruar nga "Rahoveci24", shihen disa të holla dhe gjësende tjera të...