Tag: Krushë e Madhe

​Veseli viziton fermerët në Krushë të Madhe: Qeveria po vonon me...

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka vizituar sot disa fermerë në Krushë të Madhe të Rahovecit. Ai tha se fermerët kanë...

Krusha e Madhe inspektohet për vlerësim të respektimit të masave ndaj...

Sot në fshatin Krushë e Madhe qëndruan Inspektorët e Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë dhe Inspektorët komunal të Rahovecit, për monitorimin e zbatimit...

​Për shkak të COVID-19, dëmtohen bujqit e Krushës së Madhe

Me shtimin e masave nga Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë për parandalim e përhapjes së COVID-19, banorëve të fshatit Krushë e Madhe, të cilët...