640x74

Tag: Korenica

Vehapi e Korenica urojnë Ditën e Çlirimit

Ish-kreu i komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi dhe kandidati i VV-së për këtë post nga zgjedhjet e fundit lokale, Visar Korenica, kanë uruar Ditën...