640x74

Tag: Hardh Fest

“Shnosh si kokrra” – Edicioni i VI-të i “Hardh-Fest”, në versionin...

Edicioni i ri dhe i jashtëzakonshëm i një prej festivaleve më me nam në rajon, "Hardh-Fest", këtë vit do të jetë më ndryshe. Organizatori veçse...