Tag: Feim Gashi

Latifi e Vehapi kujtojnë heroin Feim Gashi në 22 vjetorin e...

Kreu aktual i komunës së Rahovecit dhe ish kryetari Idriz Vehapi, përmes faqeve zyrtareve të rrjetit social "Facebook" kanë kujtuar heroin nga Drenoci, Feim...