640x74

Tag: Bardhi Rexha

Bardhi Rexha dhe Visar Ejupi mbesin te KB Rahoveci

KB Rahoveci ka konfirmuar se Bardhi Rexha ka vazhduar bashkëpunimin me klubin. Ndërkohë Rahoveci24 mëson se edhe Visar Ejupi ka vendosur të vazhdojē me...