640x74

Tag: Art

Njoftim nga DKRS, për artdashësit që të shprehin kreativitetin e tyre...

Njoftim nga DKRS, për artdashësit që të shprehin kreativitetin e tyre përmes punimeve të ndryshme në pikturë, skulpturë, grafikë si dhe fotografi me motive...