640x74

Tag: AAK

Kryetari i Nismës në Rahovec kalon në AAK

Nismës ia ka dhënë lamtumirën edhe kryetari i Nismës në Rahovec dhe drejtori i Gjeodezisë dhe Kadastrit ne Komunën e Rahovecit, Afrim Oruqi. Njoftimin për...