A do të mbahet sërish HardhFest? Drejtori Emrullah Spahiu flet për detajet (Video)

Spread the love

Drejtori i HardhFest, Emrullah Spahiu, ka folur në emisionin “Perspektiva” për gjithçka rreth HardhFestit.

Ai tregon në emisionin e ri “Perspektiva” nëse do të mbahet sërish HardhFesti dhe cilat do të jenë detajet e këtij organizimi.

Shikoni videon për të mësuar gjithçka rreth kësaj:

640x74