640x74

Tag: Vrasje

Nën dyshimin se e vrau dhe dogji vëllanë e ardhur nga...

Pokuroria Themelore në Gjakovë ka njoftuar se gjatë ditës së sotme është arrestuar dhe me pas ndaluar personi me inicialet G.K. nga fshati Bërnjak...