640x74

Tag: Rryma

Nesër funksionalizohet linja e re e tensionit të lartë, luten për...

Nesër, pra ditë e enjte, do të energjizohetnë linja e re e tensionit të lartë që do t'i lidhë dy nënstacionet, Rahovec dhe Therandë. Kështu...