640x74

Tag: Qeveria Kurti

Mocioni i mosbesimit kalon me 82 vota pro – Qeveria Kurti...

Me 81 vota pro, 32 kundër dhe 1 abstenim në natën e së mërkurës në Kuvendin e Kosovës është votuar mocioni i mosbesimit ndaj...