640x74

Tag: Ndihmat

​MSh-ja siguron të gjithë: Komunat dhe çdo institucion do të furnizohet...

Pajisjet profesionale mbrojtëse dhe mjekësore të siguruara nga UNICEF-i, kanë arritur në Prishtinë, si pjesë e mbështetjes për sistemin shëndetësor në kuadër të reagimit...