640x74

Tag: Grante

Ministria e Bujqësisë shtyn afatet për zbatimin e projekteve përfituese të...

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka thënë se gjatë javës së kaluar, për t’i përkrahur bujqit në këtë gjendje emergjente,...