640x74

Tag: Grant

Komuna e Rahovecit shpallet fituese e grantit prej 255.731 € për...

Sot, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka publikuar rezultatet për arritjen e përgjithshme të performancës më të mirë komunale dhe sipas këtyre rezultateve...