640x74

Tag: Dinamo Rahovec

Themelohet shkolla e futbollit Dinamo Rahovec, organizim dhe kuadro të shquara...

Një tjetër shkollë e futbollit do të fillojë punën së shpejti në qytetin e Rahovecit. SH.F. Dinamo Rahovec po synon që me një organizim të...