640x74

Tag: Covid19

1 rast i ri me Covid-19 në Rahovec

1 rast i ri me koronavirus në komunën tonë dhe 147 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

LAJMI I FUNDIT: 1 rast i ri me koronavirus në Rahovec,...

1 rast i ri me koronavirus në komunën tonë dhe 40 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

​Të gjitha rastet me Covid në Rahovec ritestohen sot, pritet konfirmimi...

Në komunën e Rahovecit ka nisur ritestimi i rasteve që janë të infektuar me Covid-19 dhe pritet që sot të shënohen edhe 18 të...