640x74

Tag: Autobusët

Vendim i ri, nga nesër hapen linjat e transportit ndër-urban

Autobusët urbanë dhe ndër-urbanë edhe zyrtarisht do të lejohen ta rifillojnë qarkullimin, pas një ndërprerje dy-mujore të aktivitetit, shkaku i pandemisë SARS-COV2. Me fillimin e...