Visari nuk harron diasporën, paralajmëron drejtorinë e veçantë: Bashkë krijojmë vende të punës (Foto)

Duket se Diaspora do të ketë më në fund trajtimin e duhur.

Kandidati i VV-së në ditën e fundit të fushatës ka dalë me një prej zotimeve të tij më të mëdha.

640x74

Ai ka premtuar një trajtim krejt tjetër për diasporën, duke nxitur investime të tyre për rritjen e numrit të vendeve të punës.

Po ashtu, sipas tij duhet të krijohet kontakt i vazhdueshëm dhe qasje tjetër ndaj atyre që kanë kontribuar 17 vjet për Rahovecin.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.