VIDEO: Shikoni DEBATIN E PLOTE te Jeta në Kosovë, kush e fitoi atë?

Sot nga ora 13:30 u zhvillua debati për komunën e Rahovecit te Jeta në Kosovë.

Debati ishte i ashpër dhe të gjithë kandidatët dhanë pikëpamjen e tyre.

640x74

Por, kush e fitoi debatin?

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.