Vështirësohet furnizimi me ujë të pijshëm, KRU Radoniqi njofton për prishje

Radoniqi ka njoftuar për prishje të gypit kryesor në Xërxë.

Si pasojë punimet janë vështirësuar dhe se furnizimi me ujë është ndërprerë.

640x74

Radoniqi ka kërkuar mirëkuptim nga të gjithë qytetaërt e komunës së Rahovecit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.