Vazhdon konkursi për punë në kompaninë “Cenbaza”

Kompania për prodhim të dyerve dhe dritareve, Cenbaza, vazhdon të mbajë të hapur konkursin për pranim të puntorëve.

Kompania ka bërë të ditur pak ditë më parë se po kërkohen disa puntorë.

Kjo mundësi është ultimative për ata që duan të kenë një vend pune.

640x74

Lexoni konkursin:
Nuk ka punë? Jeni gabim…

KONKURS PUNE

Kompania për prodhimin e dyerve dhe dritareve, “Cenbaza” në Rahovec, shpall konkurs për disa puntorë.
Kërkohen puntorë që janë të dedikuar për sektorin e prodhimit në kompaninë “Cenbaza”.

Luten të gjithë të interesuarit që të aplikojnë në mënyrë personale në zyret e kompanisë “Cenbaza” në magjistralen Rahovec-Suharekë.

Kontakti në numrat e telefonit:

044-255-387
044-243-231
044-415-946

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.