640x74

Tag: Hardh Fest 2016

Rahoveci24, “për kokërr t’Qefit” gazeta zyrtare e HardhFest 2016 (Foto)

Rahoveci24 në bashkëpunim me HardhFest do të vijnë krejt ndryshe në prag të edicionit të 15-të dhe jubilar të festës së rrushit në Rahovec....