Smajl Latifi lë mërgimtarët të hynë në oborr të komunës me veturat e tyre

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, sot ka nënshkruar vendimin me të cilin u lejon të gjithë mërgimtarëve, hyrjen në oborrin e komunës me automjete private që janë me tabela të huaja.

Sipas vendimit, pika e parë e vendimit thotë se ju lejohet të gjithë mërgimtarëve, hyrja në oborrin e komunës me automjete private, që janë me tabela të huaja, derisa pika dy e vendimit thotë se hyrja e mërgimtarëve në oborrin e komunës me tabela të huaja, lejohet nga data 20 dhjetor 2018 deri me datë 18 janar 2019.

640x74

Ndërsa pika e tretë e vendimit thotë se punonjëseve të administratës dhe drejtorëve të drejtorive komunale në komunën e Rahovecit iu ndalohet hyrja me automjete në oborrin e komunës gjatë kësaj periudhe të cekur në pikën 1 të vendimit.

Ndërkaq, mosrespektimi i këtij vendimi do të konsiderohet shkelje e kodit të mirësjelljes dhe do të merren masa konform ligjeve si dhe akteve nënligjore të aplikueshme në Republikën e Kosovës, thuhet në një komunikatë për media të Komunës së Rahovecit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.