Shtylla e rrymës rrezikon jetën e banorëve në rrugën “8 dëshmorët e Pashtrikut” (Foto)

KEDS-i po tregohet tejet i pa përgjegjshëm dhe i ngathtë me sigurimin e rrjetit shpërndarës të energjisë elektrike.

Rahoveci24 ka qëndruar në rrugën “8 dëshmorët e Pashtrikut”, ku banorët ndihen të rrezikuar nga një shtyllë që vetëm sa nuk është rrëzuar.

640x74

Kjo rrugë veçanërisht frekuentohet nga fëmijët.

Banorët e kësaj lagje i bëjnë thirrje KEDS-it që të reagojë sa më shpejt për të evituar viktimat dhe për të garantuar sigurinë për fëmijët.

IMG_7542IMG_7541

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.