Shkolla model për pa-mungesa (VIDEO)

Shkojmë tani në Rahovec dhe flasim për një klasë shumë të disiplinuar. Emrat e tyre në ditarë mund t’i gjeshë vetëm tek notat, assesi tek mungesat. Ka kohë që kjo klasë nuk e ka asnjë të tillë.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja e Klan Kosovës, Dafina Jegeni-Krasniqi.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.