Revolucioni i Visarit me QR Code dhe broshurën e zotimeve detyron PDK-në të bëj “fletushkë” (Foto/Video)

Kështu është kur inspirohen nga “fillestari”.

Me kandidimin e një të riu me eksperiencë menaxheriale vjen edhe kreativiteti në shprehje dhe oferta konkrete siç është broshura e zotimeve #JepiKokrrënRahovecit nga Visar Korenica, prej të cilës përfitojnë konkretisht qytetarët e komunës së Rahovecit dhe mund të kërkojnë përgjegjësi.

640x74

Kjo broshurë mund të lexohet duke skanuar kodin QR code te baneri kryesor te Park Plaza, një inovacion ky i pari në Kosovë për fushata elektorale.


Kjo ka ngritur nivelin e fushatës në komunën e Rahovecit, duke tejkaluar kreativitetin demode të shkrepësave, laps kimikëve e të tjerë. Tash madje edhe PDK ka bërë një tejkalim në kreativitet, duke realizuar disa “fletushka”, por ku kreativiteti lë për të dëshiruar.

Duket se lëvizjet e fundit të Korenicës kanë bërë revolucion për fushata elektorale në Rahovec, duke detyruar kandidatë të tjerë që të inspirohen dhe të realizojnë gjëra të ngjashme. /Rahoveci24/

Lexoni të plotë broshurën e VV dhe Visarit: vvisari.com/zotimet

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.