Qyteti të zbukurohet me shporta në formë të buresë – Visari me ide kreative te Beha N

Spread the love

Kandiadati për kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Korenica, vizitat e tij nëpër ndërmarrje të vogla dhe të mesme nuk i ka vetëm sa për fushatë dhe për fotografi.

Ai e ka dëshmuar këtë në vizitën e fundit të Beha N, ndërmarrja e njohur për zdrukthtari.

640x74

Prej aty konfirmoi se ka shpalosur idenë e tij për zbukurimin e qytetit në mënyrë kreative me shporta në formë të buresë.

Kjo është një tjetër ide kreative e Visarit, pos planit 10 pikësh, që konsideron me numrin e tij në zjedhje, numri 10.

Ai pritet të prezantojë planin e tij në ditët e vijim, ashtu sikurse asambleistët.

/Rahoveci24/

(postim i sponsorizuar)

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.