Qytetarët e Polluzhës dhe Qifllakut ndihen të harruar pas vërshimeve

Qytetarët e fshatrave Polluzhë dhe Qifllak, ndihen të harruar nga autoritetet komunale.

Një qytetar në kushte anonimiteti ka dërguar në formë të mesazhit në Rahoveci24 pamje të këqija pas vërshimeve që kanë kapluar këto dy fshatra, saktësisht rrugën në Sarosh.

640x74

Edhe pse në disa lokacione është pastruar, qytetarët e kësaj zone janë ndarë të pakënaqur.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.