RRETH RAHOVECIT

BUJQËSIA

Hapet thirrja për aplikim për fermerët, 2020/21

Drejtoria e Bujqësisë e Komunës së Rahovecit, ka publikuar thirrjen për aplikim për  fermerët dhe ekonomitë bujqësorë për masat e zhvillimit rural...

Komuna e Rahovecit angazhon kompani që përgatitë dokumentet e fermerëve për...

Drejtoria e Bujqësisë ka njoftuar se sikurse në vitin e kaluar, edhe këtë vit Komuna e Rahovecit ka angazhuar kompani konsulente për...

Sot hapet aplikimi për grante dhe subvencione

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa do të mbajë konferencë për media nga ora 11:00. Në...

SPORT

MAGAZINA

NACIONALE