Njoftim nga drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm

Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm njofton të gjithë bizneset e Komunës së Rahovecit se Asociacioni i Agjencive Rajonale për Zhvillimin -ARDA, do të mbaj takim informues në lidhje me aplikimet në grante të ARDA-së.

Takimi informues do të mbahet me datë: 28.01.2016, në sallën e Kuvendit

Komunal në Rahovec, me fillim nga ora 10:00.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.