Një gjest shumë human nga qytetarët e Rahovecit

Dy qytetarë nga Rahoveci kane marrë një iniciativë shumë humane

Kur gjithçka është mbuluar nga bora, vështirësitë për tu ushqyer zogjtë rriten. Duke pas parasysh këtë fakt, dy qytetarë nga Rahoveci, Sadedin Oruqi dhe Ilir Shtavica, kanë marrë një iniciativë shumë humane,shkruan 21media.

640x74

Ata kane vendosur që në bjeshken e Zatriqit të vendosin ushqim për zogjtë, në mënyrë që këto shpezë ta kenë me të lehtë ushqimin në këtë stinë kur gjithçka është vështirësuar./21Media

img_6807

img_6808

img_6809

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.