Nga ora 12:00 fillon peticioni për autostradën te semaforat

Nga sot (e hënë) ora 12;00 ka filluar peticioni i qytetarëve të Rahovecit kundër autostradës me variantin 6 prezantuar nga Pal Lekaj.

Peticioni mbahet te semaforat, në udhëkryqin kryesor.

640x74

Synohet mbledhja e mijëra nënshkrimeve për ta bërë autostradën pikë të rendit të ditës në Kuvendin e Kosovës dhe që institucionet nacionale të reagojnë kundër këtij versioni.

Rahoveci pritet t’i përgjigjet masovikisht këtoj peticioni.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.