Nëntë herë rekordmeni i librit Guiness, Saimir Strati, pjesë e HardhFest (Foto)

Nëntë herë rekordmeni i librit Guiness të rekordeve, Saimir Strati, i njohur për artin e mozaikut, do të jetë pjesë e HardhFest 2016.

Ai ka konfirmuar arritjen në qytetin e rrushit për festivalin që mbahet më 2, 3 dhe 4 shtator.

Strati ka pozuar në brendimet e HardhFest, teksa artin e tij do ta shfaqë përgjatë tri ditëve bashkëme koloninë e artistëve të udhëhequr nga Fehmi Hoxha ku marrin pjesë dhjetëra artistë nga mbarë bota.

640x74

Strati vjen pas shumë kohësh në Kosovë, pasi ka refuzuar dhjetëra ftesa.

Saimir Strati nga Shqipëria nëntë herë e ka thyer rekordin në librin Guiness për krijimet e tij me artin e mozaikëve. /Telegrafi/

 

saimir

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.