Mbahet Krosi i Pavarësisë 2017, triumfojnë Rinor Mezini, Alisa Tara, Ferma Isma dhe Hadise Kadiri

Nën patronatin e drejtorit për Kulturë, Rini dhe Sport, Gardalin Shtavica, u mbajt një nga aktivitetet më të dashura për të rinjt – Krosi i Pavarësisë 2017, ku triumfuan Rinor Mezini, Alisa Tara, Ferma Isma dhe Hadise Kadiri.

Garat ishin tejet interesante dhe kompetitive mes të rinjve që morën pjesë në këtë garë e cila atraktoi një numër të madh shikuesish.

Fituesit janë si më poshtë:

640x74

Djem
Vendi i – I – Rinor Mezini
Vendi i – II -Muharem Haxhijaha
Vendi i – III- Hysen Cena
Vajza
Vendi i – I – Alisa Tara
Vendi i – II – Hadisa Tara
Vendi i – III – Alma Mustafa

Per gjimnaz
Djem
1. Vendi – i – I -Ferma Isma
2. Vendi – i – II – Hidajet Haxhimustafa

Vajza
Vendi i – I – Hadise Kadiri
Vendi i – II -Hidajet Haxhimustafa

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.