Lidhu me Artvision, paguaj 2+1, ma mir s’ki!

Artvision prezanton platformën më të re televizive dhe të internetit në komunën e Rahovecit, të përkushtuar për të ofruar shërbime kualitative me mbështetje 24 orë, 7 ditë në javë për klientët e kompanisë.

Artvision sjell platformën televizive me rreth 140 kanale me një fotografi të një cilësie unike, bashkë me internetin më kualitativ që vjen në shtëpitë tuaj nga rrjeti optik i shtrirë në lagjet e Rahovecit, i cili vjen drejt e në shtëpitë tuaja.

640x74

IMG_7292

Të gjitha, për vetëm 15 euro.

Por, kjo nuk është e tëra. Internetin deri 20 MB/s dhe pakon televizive unike mund t’i përfitoni me një ofertë speciale.

Paguani 2 muaj, dhe të tretin do ta keni gratis. Me një çmim simbolik, ju mund të siguroni nevojat tuaja për internet dhe televizion për tri muaj dhe kështu kujdeseni edhe për xhepin tuaj.

IMG_7291

Kyçja dhe instalimi në platformën e Artvision është e gjitha falas.

Platforma Artvision vjen në Rahovec si një frymë e re për të sjellë kualitetin në familjet rahoveciane dhe kujdesin për konsumatorë 24 orë, 7 ditë në javë, në kontakt të drejtpërdrejt me ekipet e kompanisë.

Çka po pret?

Thirr në: 045-243-687 dhe 045-243-688.
e-mail: info@atv-artvision.com
Ose kontaktoni në faqen e Facebookut.

#Artvision #ImagineFaster #ImagineBetter #ImagineMore

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.