Lidhja për Rahovecin, LDK publikon slloganin për kandidatin Kryeziu

LDK ka publikuar Sloganin dhe brendimin e fushatës së 22 tetorit. 

Lidhja për Rahovecin është sllogani i partisë më të vjetër në vend që ka numrin 47 me kandidatin Kryeziu.

640x74

 

 

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.