Kryetari Vehapi monitoron punimet në shkollën e re në Opterushë

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi ka vizituar fshatin Opterushë, ku ka parë nga afër, punimet të cilat janë duke u realizuar në ndërtimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Lidhja e Prizrenit”.

Nxënësit e kësaj shkolle pritet që në shtator të këtij viti t`i vijojnë mësimet në objektin e ri.

Vehapi, gjatë vizitës së bërë tha se ndjehet i kënaqur me punimet e bëra në fazën e fundit.

640x74

Ndërsa, drejtori i kësaj shkolle Skender Krasniqi, falënderoi kryetarin Vehapi për ndërtimin e objektit të ri, pasi që objekti i tanishëm ku janë duke i vijuar mësimet nxënësit është mjaftë i vjetër.

“Me ndërtimin e objektit të ri, do të ju ofrohen kushte më të mira nxënëseve dhe mësimdhënëseve të kësaj shkolle”, tha Krasniqi.

Ndërtimi i objektit të ri të ShFMU “Lidhja e Prizrenit”, u financua nga buxheti i Komunës së Rahovecit dhe do t`i kushtojë 661, 426.37 euro

vehapi 1

vehapi 2

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.