Konkurs i madh pune, 30 vende të lira pune nga PrimeCall

Papunësi? Jo, jo, kjo nuk është e vërtet.

Prime Call në Rahovec ka hapur degën e vet dhe krejt çka duhet të dini është gjuha angleze, frënge apo gjermane.

640x74

Konkursi më poshtë:

PRIMECALL International shpall konkurs për vende te lira pune për 30 Call Agent
• 10 Call Agent /e– German
• 10 Call Agent /e– French
• 10 Call Agent /e– English
Kërkesat :
• Aftësi të mira komunikuese në njerën nga gjuhët e lartëpermendura.
• Njohuri bazike kompjuterike
• Seriozitet në punë
• Aftësi ndërpersonale

Ofrojmë:
Pagë Fikse 300 € + Provizone + Bonuse
Lokacioni:
Xhelal Hajda-Toni,Rahovec

Kontakti:
Nr.Tele :+38649562020
Email : primecallint@hotmail.com

Orari I punës :
Gjuhë Gjermane: 09:00 – 17:00 H
Gjuhë Frenge : 10:00 – 18:00 H
Gjuhë Angleze : 16:00 – 00:00 H

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.