Komuna e Rahovecit ndihmon nënat mbajtëse të familjeve

Për nder të 8 Marsit Festës së Nënës, Komuna e Rahovecit ka ndihmuar me nga 50 euro 30 nëna vetushqyese dhe mbajtëse të familjeve të tyre, të cilat janë shfrytëzuese të ndihmës sociale dhe mbajtëse të familjeve të tyre.

Sipas Munib Durgutit, drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale përzgjedhja e nënave vetushqyese është bërë në koordinim me Qendrën për Punë Sociale e cila vepron në kuadër të DShMS-së.

640x74

Ndihmë të ngjashme për nënat vetushqyese Komuna e Rahovecit, ka dhënë edhe vitin e kaluar, por që këtë vite është rritur numri i nënave të cilat kanë përfituar mjete financiare nga Komuna.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.