Komandant Xhafer Kadiri: Edhe sikur të kthehej koha, përsëri bashkë do të rronkim armët dhe do të luftonim

Komandanti Xhafer Kadiri në mënyrë emocionale e ka përshkruar zbulimin e busteve me rastin e 9-vjetorit të pavarësisë së Kosovës të dy shokëve të tij të luftës, heronjve kombëtarë Selajdin Mullabazit – Micit dhe Bekim Sylkës, duke thënë se ai ndihet krenarë për veprat e tyre dhe që tash vepra e tyre është shkruar në historinë e vendit tonë. Ai thotë se është emocion i papërshkrueshëm për të teksa shton me bindje se sikur të kthehej koha, ata përssëri do të bashkoheshin për t’i kapur armët dhe për të luftuar.

Postimi i plotë i komandant Xhafer Kadirit:

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.