Kidnapohet një fëmijë në Rahovec

Një fëmijë në Rahovec është kidnapuar nga persona ende të panjohur.

Burime të Rahoveci24 brenda shoqatës “Hareja” bëjnë të ditur këtë informacion.

640x74

Sipas po këtij burimi, kjo qendër i ka alarmuar prindërit që të kenë kujdes me fëmijët e tyre pasi që një rast i kidnapimit ka ndodhur në Rahovec.

Informacionin nuk kemi arritur ta konfirmojmë zyrtarisht nga policia, mirëpo qendra “Hareja” i ka alarmuar prindërit.

Rahoveci24 sjell edhe mesazhin nga kjo qendër:

“Përshëndetje… sapo u informova se është kidnapuar një fëmijë i Rahovecit nga persona të panjohur. Ju lutem të keni kujdes me fëmijët, mbani mbyllur derën e hyrjes dhe mos i lejoni vet në basnjo me shku. Të gjitha mësueset të jeni 15 minuta më herët para fëmijëve dhe për çdo mungesë evidentoni në fletore dhe i pyetni prindërit pse nuk kanë ardhë, mos bëni panikë, por kujdes në maksimum”.

“192 është nr i policisë rajonale nëse ju ndodh najher me thirrë në polici, i thoni me ju lidh me policinë në Rahovec. Për cdo gjë të dyshimtë lajmëroni policinë”, shkruan në mesazhin e dërguar stafit të qendrës “Hareja”.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.