Jo të gjithë po flejnë – Eko Regjioni dhe Policia pastrojnë rrugët pas shiut të rrëmbyeshëm

Pas secilit shi del në pah kutërbimi i madh nga ujërat atmosferik.

Po ashtu, edhe mbeturinat dalin në rrugë.

640x74

Teksa gjumi i thellë ka kapluar institucionet, në gjumë nuk janë Eko Regjioni me në krye Gani Rabën dhe policinë e Kosovës.

Si ekipë e shkëlqyer policia ka asistuar Eko Regjionin në pastrimin e rrugëve që do vazhdoj në gjithë komunën.

Jo të gjithë si duket po flejnë…

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.