Interneti i Artvision i rrufeshëm, sipas klientëve më i shpejti në Rahovec (Foto)

Ka tashmë pak javë prej se platforma më atraktive e internetit dhe televizionit, Artvision, ka shtrirë veprimtarinë në komunën e Rahovecit, dhe qysh në ditët e para, kualiteti është ai që ka mahnitur qytetarët.

Shfrytëzuesit e Artvision tashmë po shijojnë kualitetin e lartë të internetit që ofron kjo platformë, e kompanisë lider në shumë fusha.

640x74

Rahoveci24 ka siguruar një fotografi të realizuar në kompaninë RamaPrint në Rahovec.

Aty është matur shpejtësia e internetit të Artvision me anë të Speedtest, aplikacionit më të mirë në botë për matjen e shpejtësisë së internetit.

Shpejtësia në foton në fjalë është 37.75 MB/s dhe me upload prej 2.8 MB/s.

speedtest 1

I kontaktuar nga Rahoveci24, drejtori gjeneral i kompanisë, Taulant Pallqa, tha se kompania mbetet e përkushtuar që të ofrojë kualitetin dhe të jetë e qasshme për klientët 24 orë, shtatë ditë në javë.

“Ne ndihemi të ngazëllyer kur vet klientët shprehen të kënaqur me kualitetin e shërbimeve të platformës, si atë të internetit ashtu edhe të televizionit”.

“Ky është vetëm fillimi për platformën e kompanisë tonë dhe fjalët e mira nga klientët e qytetarët e Rahovecit vetëm sa na bëjnë të përmirësojmë edhe më shumë këto shërbime, për një kosto sa më të ulët që të jetë e përballueshme për xhepin e të gjithë qytetarëve”.

“Andaj kemi sjellë edhe produktin 2+1 gratis, ku me dy muaj pagesë prej 30 eurosh, mund të shfrytëzojnë shërbime për tre muaj. Fushatat promocionale dhe ofertat nuk do të mungojnë, e synimi është t’i bëjmë të gjithë të kënaqur, pa dallim nga pagesa apo pako që ata e marrin. Të gjithë klientët janë të barabartë dhe i enkurajoj që të telefonojnë për secilin problem 24 orë në 7 ditë të javës, ekipet tonë janë gjithmonë në dispozicion të klientëve”, theksoi Pallqa në një prononcim të shkurtër për Rahoveci24.

Artvision aktualisht ka pagon standarde prej 15 euro në muaj që ofron internet me shpejtësi deri 20MB/s në muaj dhe pakon televizive prej 140 kanaleve televizive në kualitetin HD. Kjo ofertë mund të shfrytëzohet me ofertën 2+1 gratis, duke paguar dy muaj dhe duke marrë një muaj gratis. Kjo pako është absolutisht më e volitshmja për qytetarët, pasi ofron kualitetin dhe çmim të arsyeshëm me suport 24 orë, 7 ditë në javë.

Pakot tjera janë:
Duo prej 19 euro me 25 MB/s, plus TV
Duo prej 29 euro me 40 MB/s, plus TV

Kontakto në: 045-243-687 dhe 045-243-688.
e-mail: info@atv-artvision.com
Ose kontaktoni në faqen e Facebookut.
#LidhuMe #Artvision #ImagineFaster #ImagineBetter #ImagineMore

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.